Hondenmatras

Back on Track
vanaf
  Levertijd:2-4 werkdagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

Het Hondenmatras heeft een hoes van Welltex-materiaal om een zacht en comfortabel traagschuim matras wat ontspannend werkt voor het dier. Het matras past zich aan het lichaam van uw hond aan waardoor de druk gelijkmatig over het lichaam verdeeld wordt. De hoes is afneembaar en kan worden gewassen.

Kleur: Zwart

Maten:
50x60cm
60x70cm
70x85cm
80x100cm
100x120cm

Back on Track Hondenmatras

 • Stevig matras
 • Voorzien van een hoes van Welltex
 • Houdt de spieren van uw hond warm
 • Ideaal voor oudere honden
 • Ideaal voor honden met stijve spieren of gewrichten
 • Handige, afneembare hoes
 • Voorzien van anti-slip aan de onderzijde
 • Dit wordt de ideale ligplaats van uw hond!

Let op
Back on Track producten zijn niet geschikt voor gebruik bij drachtige honden.

*De werking van Welltex
Keramisch poeder wordt in polyester en polypropyleen weefsel gesmolten waardoor een stof gecreëerd wordt die lichaamswarmte weerkaatst als een infrarode golf. Gewone stoffen isoleren lichaamswarmte maar deze stof weerkaatst een infrarode golf waardoor de bloedcirculatie toeneemt. De infrarode energie die ontstaat door de gebruikte materialen verlicht pijn, vermindert ontstekingen en zwellingen, verwarmt spieren en versnelt het genezingsproces zonder bijwerkingen.

Gebruiksaanwijzing Back on Track producten
Alle Back on Track producten moeten opbouwend gebruikt worden in het begin. Gebruik de producten maximaal 4 uur de eerste 2-3 dagen, Het lichaam krijgt op die manier de kans te wennen aan het effect dat dit materiaal geeft.

De reden dat Back on Track adviseert om te beginnen met maximaal 4 uur gebruik is omdat in het begin bij sommige honden een zwelling kan ontstaan. Dit komt door de verhoogde bloedsomloop, eigenlijk een goed teken van het effect van het keramische materiaal. Een zwelling kan al na één of meerdere uren gebruik optreden. U dient het product de rest van de dag dan niet meer te gebruiken en het product de volgende dagen meer geleidelijk te introduceren. Na de introductieperiode kunt u het gebruik verhogen naar tenminste 8 uur per dag, het liefst langer. Na al een paar uur ziet u vaak een positieve inwerking op gespannen spieren en stijve gewrichten. Bij een hardnekkig probleem kan het meerdere dagen duren, oplopend naar 10-20 dagen, voordat u het gewenste resultaat bereikt heeft.

Na de inleidende 2-3 dagen is het belangrijk om intensief met het gebruik van het product door te gaan voor tenminste 10, het liefst 20 dagen voordat u het effect beoordeelt. Het keramische materiaal weerkaatst meer warmtestraling van het lichaam wanneer uw hond in beweging is, maar het werkt ook prima tijdens rust.