Regenjas hond zonder vulling

Back on Track
Vanaf
    Levertijd:2-4 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De buitenkant van de regendeken is gemaakt van een duurzame ribstof met een goed ademend vermogen en getapte naden. De binnenkant is voorzien van Welltex-materiaal, wat er voor zorgt dat de hond zijn eigen lichaamswarmte kan behouden zonder het risico van oververhitting. Deze regendeken is er in 2 varianten, één zonder vulling en één met vulling. De gevoerde variant is natuurlijk ideaal voor de koude en regenachtige herfst/winter dagen. De grootte van de deken kan vanaf maat 37 gemakkelijk op de borst en op de hals worden aangepast voor een optimale pasvorm. Daarnaast is de deken voorzien van elastische banden bij de achterpoten en een opening in de hals voor de riem. Voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw hond bevinden zich reflectoren aan de zijkanten.

Back on Track Hondenjas

Zo meet u de ruglengte:
De ruglengte wordt gemeten vanaf de schoft tot de staartaanzet, terwijl de hond in normale positie staat (dus niet meten vanaf de halsband). De maat van de rug is erg afhankelijk van de positie van de hond, dit kan enkele centimeters verschillen.

Let op
Back on Track producten zijn niet geschikt voor gebruik bij drachtige honden.

*De werking van Welltex
Keramisch poeder wordt in polyester en polypropyleen weefsel gesmolten waardoor een stof gecreëerd wordt die lichaamswarmte weerkaatst als een infrarode golf. Gewone stoffen isoleren lichaamswarmte maar deze stof weerkaatst een infrarode golf waardoor de bloedcirculatie toeneemt. De infrarode energie die ontstaat door de gebruikte materialen verlicht pijn, vermindert ontstekingen en zwellingen, verwarmt spieren en versnelt het genezingsproces zonder bijwerkingen.

Gebruiksaanwijzing Back on Track producten
Alle Back on Track producten moeten opbouwend gebruikt worden in het begin. Gebruik de producten maximaal 4 uur de eerste 2-3 dagen, Het lichaam krijgt op die manier de kans te wennen aan het effect dat dit materiaal geeft.

De reden dat Back on Track adviseert om te beginnen met maximaal 4 uur gebruik is omdat in het begin bij sommige honden een zwelling kan ontstaan. Dit komt door de verhoogde bloedsomloop, eigenlijk een goed teken van het effect van het keramische materiaal. Een zwelling kan al na één of meerdere uren gebruik optreden. U dient het product de rest van de dag dan niet meer te gebruiken en het product de volgende dagen meer geleidelijk te introduceren. Na de introductieperiode kunt u het gebruik verhogen naar tenminste 8 uur per dag, het liefst langer. Na al een paar uur ziet u vaak een positieve inwerking op gespannen spieren en stijve gewrichten. Bij een hardnekkig probleem kan het meerdere dagen duren, oplopend naar 10-20 dagen, voordat u het gewenste resultaat bereikt heeft.

Na de inleidende 2-3 dagen is het belangrijk om intensief met het gebruik van het product door te gaan voor tenminste 10, het liefst 20 dagen voordat u het effect beoordeelt. Het keramische materiaal weerkaatst meer warmtestraling van het lichaam wanneer uw hond in beweging is, maar het werkt ook prima tijdens rust.

Wasadvies
- Machine wasbaar op maximaal 30 graden
- Gebruik bij voorkeur een neutraal wasmiddel
- Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel
- Niet in de wasdroger

Materiaal:
Foder: 100% Polypropylen keramtextil, Yttertyg: 100% Polyester Keramfiber