Reproductal+ BreedingLine 350 gr - Pokusa

Pokusa for Health
600193
WEER OP VOORRAAD
    Levertijd:3-5 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Een natuurlijk voedingssupplement voor fokteefjes die de stabiliteit van de zwangerschap ondersteunt.

Een biologisch, 100% natuurlijk product voor teven om hen te helpen een stabielere dracht te bereiken en wordt aanbevolen als preventie tegen het optreden van postnatale tetanie.
De actieve bestanddelen verbeteren de werking van het voortplantingssysteem. Zij versterken en voeden het spierstelsel van de baarmoeder, wat op zijn beurt kan bijdragen tot een correcte natuurlijke bevalling.
De ingrediënten hebben adstringerende (het laten samentrekken) eigenschappen, waardoor bloedingen tijdens de bevalling worden voorkomen. Zij beïnvloeden de correcte ontwikkeling van de foetussen, met name hun groei en de ontwikkeling van het zenuwstelsel.
Het voedingssupplement vult het calcium tekort in de voeding aan en is een uitstekende profylaxe tegen hypocalcemie (postpartum tetanie)
De toevoeging van vitamine E helpt ovulatiestoornissen te voorkomen, beïnvloedt de rijping van de eicellen en bereidt het baarmoederslijmvlies voor op de innesteling  van het embryo. Dankzij de aangepaste samenstelling van kruiden en de energie-eiwit dichtheid, induceert Reproductal het fenomeen van Flushing.

Flushing (stimulerende voeding) verhoogt het aantal eicellen dat in staat is tot bevruchting tijdens de warmteperiode. Als gevolg daarvan helpt het bij het bereiken van een betere worpgrootte en een stabielere zwangerschap.


Gebruiksaanwijzing:

1 x daags

Voorbereiding voor de voortplanting:

< 5 kg lichaamsgewicht:       1 gr
5 - 10 kg lichaamsgewicht:   2 gr
10 - 20 kg lichaamsgewicht: 4 gr
20 - 30 kg lichaamsgewicht: 6 gr
30 - 40 kg lichaamsgewicht: 8 gr
40 kg > lichaamsgewicht:   10 gr

Tijdens de zwangerschap:

< 5 kg lichaamsgewicht:     1,5 gr
5 - 10 kg lichaamsgewicht:    3 gr
10 - 20 kg lichaamsgewicht:  5 gr
20 - 30 kg lichaamsgewicht:  7 gr
30 - 40 kg lichaamsgewicht: 10 gr
40 kg > lichaamsgewicht:     12 gr

Het bijgevoegde maatschepje bevat 2 gr.

Toedieningswijze:

Het poeder moet gemengd worden met voedsel toegediend in poedervorm of dispergeerbare vorm, na vermenging met een kleine hoeveelheid vers, koel water.

In de periode ter voorbereiding op de paring moet met de toediening van het supplement ongeveer 2 weken vóór de verwachte loopsheid worden begonnen en moet de toediening gedurende de gehele zwangerschap tot aan de bevalling worden voortgezet.

Ingrediënten:

BIO eigeelmeel, brandnetelblad (Urtia dioica L), ceratonia (Ceratonia siliqua L.), vlierbloesem (Sambucus nigra L.), frambozenblad (Rubus idaeus L.), Marshmallow kruid (Alchemilla vulgaris L.), dicalciumfosfaat, calciumcarbonaat uit oesterschelp, calcium- en magnesiumcarbonaat, magnesiumoxide, magnesiumlactaat, vitaminesupplement

Analytische ingrediënten per 100 gr product:

Energie: 430 kcal
Eiwit: 32,2 gr
Vet: 28,7%
Ruwe Celstof: 5,8%
Ruwe As: 19,97%
Vocht: 5,6%

Vetzuren per 100 gr product:

Omega 3: 0,3 gr
Omega 6: 5,0 gr

Vitaminen en mineralen additieven per 100 gr product:

Vitamine A:20000 IU
Vitamine D3: 2000 IU
Calcium: 23,5 inclusief calcium uit oesterschelp 1,45 gr
Fosfor: 11,75 gr
Magnesium: 1,6 gr.
Natrium: 0,9 gr