DiamondCoat Deep Color & Super Shine 300 gr. - Pokusa

Pokusa for Health
600184
    Levertijd:3-5 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Voor volwassen honden met een donkere vacht

Uiterst smakelijk, organisch voedingssupplement, dat de conditie en het pigment van de huid en het haar doeltreffend verbetert.
Bestemd voor honden met vacht: zwart, gebruind, chocolade, grijs, blauw, gember en abrikoos.
Het wordt aanbevolen om te gebruiken bij matte, doffe en slecht gekleurde vacht.
Het product is een hulpmiddel bij huidletsels na ziekte of bij overmatige rui, verhoogde jeuk, verdikking van de huid, verlies van de flexibiliteit of vervellen.
Uiterst efficiënt supplement, verbetert de conditie van vacht en huid - zie het verschil in 14 dagen!

DiamondCoat Deep Color& Super Shine is een unieke formule op maat gemaakt voor de optimale stimulatie van de haarmatrix. Het bevat alle noodzakelijke exogene bestanddelen die nodig zijn om actief keratinemassa's te creëren die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse groei van de haarschacht. Reguleert het metabolisme van de huid, waarin de haren liggen, zodat het een gunstige invloed heeft op de staat van hun wortels en groei.Al eeuwenlang gewaardeerde zuivere en natuurlijke ingrediënten zoals, zeewier, heermoes, brandnetel, teunisbloemolie vormen een uniek elixer voor de gezondheid en voor het behoudt van de conditie van de huid en het haar.


Toepassing:

Als voedingssupplement voor honden die lijden aan overmatig haaruitval, gebrek aan glans en diepe kleur, verhoogde jeuk, verdikking van de huid, verlies van zijn soepelheid of vervellen.
Allergiepreventie om de showconditie van de vacht te verzekeren.

Tip:
Het wordt aanbevolen om te gebruiken: - Profylactisch (uit voorzorg) tijdens de rui gedurende 60 dagen, 2 x per jaar. - Op ad-hoc basis (in geval van een slechte huid en vacht) tot 90 dagen, daarna 30 dagen pauze en terugkeer voor toediening indien noodzakelijk of Profylactisch.

Gebruiksaanwijzing:

DiamondCoat Deep Color & Super Shine wordt 1 x daags toegediend in de vorm van poeder aan het voedsel.

Lichaamsgewicht kg / gr. per dag
<2,5 kg lichaamsgewicht: 1 - 2 gr
2,5 - 5 kg lichaamsgewicht:   3 gr
5 - 10 kg lichaamsgewicht:    4 gr
10 - 20 kg lichaamsgewicht:  6 gr
20 - 30 kg lichaamsgewicht:  8 gr
> 30 kg lichaamsgewicht: 10 - 12 gr

Bijgevoegd maatschepje van 2 gr.


Ingrediënten:

Biologisch kippeneigeel, zeewier (Ascophyllum nodosum), biergiest (Saccharomyces cerevisiae), aardappeleiwit, johannasbrood, lijnzaad, gehydrolyseerd collageen, bosbessen, montmorilloniet, rozenbottel, teunisbloemolie, reinigende  heermoes en brandnetel.

Alle ingrediënten werden in zuivere en natuurlijke vorm goegevoegd, vers gemengd en op gepaste wijze voorverwarmd voor een optimaal behoud van goed opneembare natuurlijke vitaminen, mineralen en aminozuren in grote hoeveelheden.