Verzendkosten

Bestelinformatie
Natuurlijk stellen wij het op prijs wanneer u een bestelling bij ons plaatst. Voordat u echter uw keuze aan ons doorgeeft willen wij u graag wijzen op onze Algemene Voorwaarden, Leveringstermijn en Verzendkosten.

De verzend- en administratiekosten

Voor het verzenden van uw bestelling(en) maken wij gebruik van DHL en PostNL.

Bij bestellingen tot € 25 binnen Nederland bedragen € 9,30.
Wanneer u een bestelling plaatst van meer dan € 25 bedragen deze kosten slechts € 5,75. Uw bestelling wordt dan, mits voorradig, binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd.
Bestellingen voor een bedrag vanaf € 100 binnen Nederland worden gratis bij u bezorgd.

Voor de verzendkosten naar één afleveradres buiten Nederland en die niet in de lijst voorkomen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

De volgende mededeling kregen wij van DHL voor het jaar 2024
Jaarlijks passen we onze tarieven en toeslagen aan. Door de extreme inflatie en sterk gestegen personeelskosten is het voor ons noodzakelijk om deze kosten grotendeels door te berekenen. Hierdoor valt de indexatie hoger uit dan afgelopen jaren.
Vanaf 1 januari 2024 gelden de volgende tariefsverhogingen:
•    7,9% voor zendingen in de Benelux (pakketten en pallets)
•    9,9% voor internationale zendingen (pakketten en pallets)


Hoe kunt u betalen:
IDEAL: bij IDEAL wordt via internetbankieren het verschuldigde bedrag, bij voldoende saldo, direct op onze bankrekening gestort. Zodra wij bericht hebben gekregen van de bank dat het bedrag daadwerkelijk is gestort gaan wij over tot verzending van de door u bestelde producten.
PayPal: Als u beschikt over een PayPal account kunt u direct het verschuldigde bedrag overmaken. Wij krijgen van PayPal direct bericht zodra deze transactie is volbracht en gaan wij direct over tot verzending van de door u bestelde producten.
Credit Card: U kunt zowel met Master Card als Visa Card bij ons betalen. Dit loopt via PayPal (zie verder PayPal)
Vooraf betalen: Hierbij krijgt u van ons een proforma factuur via uw E-mail met een begeleidend schrijven met de voor u alle benodigde informatie om uw betaling te doen. Zodra wij het verschuldigde bedrag op onze bank hebben ontvangen gaan wij per direct over tot verzending van de door u bestelde producten.

Verzenden:
Uw bestelling wordt verzonden per DHL koerier of PostNL. Voor het correct afleveren van uw bestelling is het van groot belang dat er iemand aanwezig is op het door u aangegeven afleveradres, er dient namelijk getekend te worden voor ontvangst.
Bij afwezigheid wordt het pakket de volgende werkdag nogmaals aangeboden. In totaal worden er 2 pogingen door DHL ondernomen om uw pakket af te leveren. Mocht u na 2 pogingen het pakket niet hebben ontvangen dan kunt u deze daarna afhalen op het depot van uw regio. Eventuele bijkomende kosten voor het afleveren van pakketten na de 2 ondernomen pogingen van DHL, zijn voor rekening van de klant.

PostNL wordt bij afwezigheid gebracht naar het dichtsbijzijnde PostNL afhaalpunt.

In principe zorgt Pro Dog Supplements voor voldoende voorraad, toch kan het voorkomen dat uw product niet voorradig is. In dat geval wordt u wanneer uw bestelling bij ons binnenkomt zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.